Praha 5: Projekt zvýhodněného plavání pro seniory úspěšně pokračuje

23.05.2018 8:36

V rámci projektu „Plavání pro seniory za zvýhodněné vstupné“, pořádaného pod záštitou radního JUDr. Petra Lachnita, se naši spoluobčané starší 60 let, s trvalým pobytem v městské části Praha 5, i v roce 2018 dočkali nejen dalšího pokračování zvýhodněného plavání v bazénu SK Motorlet, ale i rozšíření možnosti zaplavat si levně také v Aquaparku Barrandov.

Praha 5: Projekt zvýhodněného plavání pro seniory úspěšně pokračuje
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit při zahájení plavecké akce v Auaparku Barrandov

Ti, kteří mají zájem zaplavat si v Aquaparku Barrandov, si mohou vyzvednout plaveckou kartu každé pondělí a středu od 8 do 18 hodin ve 2. patře budovy úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 4, Praha 5, kancelář č. 216. Po ověření trvalého pobytu podle občanského průkazu dostane každý senior jednu plaveckou kartu na celý rok 2018. Tato karta majitele opravňuje ke vstupu do bazénu za zvýhodněné vstupné 50 korun na 100 minut, a to každé úterý, středu, čtvrtek a pátek od 13 do 15 hodin.

Akce zaznamenala velký úspěch a do konce dubna 2018 bylo již občanům MČ Praha 5 starším 60 let vydáno 1309 plaveckých karet do Aquaparku Barrandov.

Další úspěšný projekt zvýhodněného seniorského plavání v bazénu SK Motorlet využívá více než 930 seniorů, kteří již mají plaveckou kartu do tohoto bazénu. Plavecké karty jsou k dispozici i pro další zájemce starší 60 let, kteří mají bydliště na území městské části Praha 5, každé pondělí a středu od 8 do 18 hodin ve 2. patře budovy úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 4, Praha 5, kancelář č. 216.

Praha 5 se tímto projektem snaží podporovat aktivní život seniorů, umožnit jim finančně dostupné sportovní aktivity a relaxaci a navázat nové kontakty a přátelství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…