Praha 5: Provoz kadeřnictví ve Wellness centru pro seniory zahájen

24.10.2018 8:36

„Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 otevřelo v září nové Wellness centrum pro seniory v ulici Zubatého 10, Praha 5. Od zahájení provozu mají návštěvníci velký zájem o oblíbené pedikúry, masáže a rovněž manikúry. Ale i tai chi, zdravotní cvičení a tréninky paměti se staly velmi rychle vyhledávanými aktivitami mezi našimi seniory,“ uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Provoz kadeřnictví ve Wellness centru pro seniory zahájen
Foto: Praha 5
Popisek: Kadeřnictví ve Wellness centru pro seniory

A aby byl komplex nabídky služeb centra opravdu ucelený, dotváří jej nově otevřené kadeřnictví. Kadeřnické služby najdete také v suterénních prostorách Wellness centra, přímo vedle provozovny pedikúry a manikúry.

Pro seniory a seniorky z Prahy 5 máme připravené klasické kadeřnické služby, jako je stříhání, foukání, vodová, trvalá, barvení vlasů aj. Na vaše přání vám uděláme i nový sestřih. Vedle této nabídky mohou senioři využít i poradenství naší kadeřnice v rámci regenerace a péče o vlasy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…