Praha 5: Vyražte s dětmi na Strašidelný pohádkový les v neděli 23. září v Zahradě Kinských

18.09.2018 8:36

Blíží se podzim a doba, kdy ze svých brlohů vylézají ježibaby, loupežníci, čerti, za stromy se schovávají zakleté princezny a mezi komíny starých domů se vynořují duchové, strašidla a bílé paní. Chcete se krásně bát a dobře pobavit? Městská část Praha 5 pro vás připravila na neděli 23. září 2018 od 10 – 17 hodin speciální Strašidelný pohádkový les.

Praha 5: Vyražte s dětmi na Strašidelný pohádkový les v neděli 23. září v Zahradě Kinských
Foto: Praha 5
Popisek: Pohádkový les Prahy 5

Na kilometrové trase pod Petřínem na vás i vaše děti budou číhat nejrůznější strašidla z pohádkové říše. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Komu se podaří vysvobodit z hadího zakletí krásnou princeznu? A kdo pomůže pirátovi najít ztracený poklad? Kdo zachrání lesního skřítka a kdo nasytí Ptáka Noha? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná u Musaionu (vstup Myší dírou z ulice Holečkova) a vstupné je zdarma.

Záštitu nad akcí převzal radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Více informací a možnost registrace najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství (ZDE) nebo na facebookové stránce Velká dobrodružství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…