Praha 5 má svého Podnikatele a Živnostníka roku

28.11.2016 15:45

Pátá městská část zná svého Podnikatele a Živnostníka roku 2016. Vítězové veřejné ankety byli vyhlášeni během slavnostního večera ve čtvrtek 24. listopadu 2016. Lidé i odborná porota nejvíce ocenili v kategorii Podnikatel roku společnost Dudes & Barbies za KAVÁRNU CO HLEDÁ JMÉNO a v kategorii Živnostník roku Jana Mamulu za dílnu DŘEVOTOČ.

Praha 5 má svého Podnikatele a Živnostníka roku
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Praha 5 má svého Podnikatele a Živnostníka roku 2016 - v kategorii Podnikatel roku zvítězila společnost Dudes & Barbies za KAVÁRNU CO HLEDÁ JMÉNO, v kategorii Živnostník Jan Mamula za dílnu DŘEVOTOČ. Vítězové byli vyhlášeni během slavnostního večera ve čtvrtek 24. listopadu 2016.

„Podnikatelé a živnostníci mají zásadní vliv na dění a život v městské části. Chceme proto ukázat na to, jak šikovné zde máme lidi, jak spoluvytváří náš společný prostor. Protože ve fungujícím městě musí být vazba občan - podnikatel v synergii. V hledání Podnikatele a živnostníka roku proto budeme pokračovat i v dalších letech,“ říká starosta Radek Klíma (TOP 09). „V rámci ankety chceme zároveň podpořit malé a střední podnikání, na němž naše společnost stojí především,“ dodává zástupce starosty Lukáš Herold (ODS).

O nominaci podnikatelů a živnostníků rozhodovali občané Prahy 5 pomocí anketních lístků. Konečné pořadí nominovaných následně určila porota na základě nejen ekonomických ukazatelů, ale také aktivit v CSR oblasti (společenské odpovědnosti firmy), podpory lokálního trhu a inovací. V loňském roce kategorii Podnikatel roku 2015 vyhrála HUB, s. r. o., kategorii Živnostník roku 2015 Krejčovství Buttig.

Kategorie Podnikatel Prahy 5 roku 2016

1.      společnost Dudes & Barbies za KAVÁRNU CO HLEDÁ JMÉNO

2.      společnost Kentaur media s.r.o. za JAZZ DOCK

3.      společnost Klasik Moto a.s. za HARLEY DAVIDSON PRAHA

Zleva starosta Radek Klíma a Jan Mamula, Dřevotoč


Kategorie Živnostník Prahy 5 roku 2016

1.       Jan Mamula za dílnu DŘEVOTOČ

2.       Marta Plecitá za obchod VESELÁ NOHAVICE

3.       Martin Peterka za PAPÍRNICTVÍ

Zleva radní Viktor Čahoj, starosta Radek Klíma, místostarosta Lukáš Herold

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…