Praha 8: Den matek letos oslavíme na koupališti v Ládví

10.05.2019 15:36

V neděli 12. 5. se v celém světě slaví maminky a mateřství. MČ Praha 8 u této příležitosti uspořádá zábavné odpoledne v areálu koupaliště Ládví.

Praha 8: Den matek letos oslavíme na koupališti v Ládví
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

V areálu koupaliště Ládví (Štíbrova 1776, Praha 8) proběhne od 15:00 hodin bohatý program, kterým si připomeneme jedinečnou a nezastupitelnou roli maminek ve společnosti. Tento svátek je oslavou mateřství a krásné, ale zároveň náročné a odpovědné role žen – maminek ve společnosti. Tento svátek se slaví vždy druhou květnovou neděli.

V areálu koupaliště se návštěvníci mohou těšit na bohatý program pro celou rodinu. Vystoupí například dívčí skupina Holki, Dětský balet Praha a folklórní taneční skupina Valášek. Na housle zahraje mladý talentovaný umělec Michael Hejč a zazpívá Jakub Smolík. K dispozici všem návštěvníkům bude také výživový poradce a kadeřník.

„Touto akcí chceme poděkovat všem našim maminkám. Věříme, že si tuto neděli na koupališti všichni užijí. Naše oslavenkyně – maminky, které dorazí se svým potomkem, mají vstup do areálu zdarma. Všichni jsou srdečně zváni,“ říká radní MČ Praha 8 pro kulturu Michal Švarc.

Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

16:31 Litoměřice: Premiéra Záložky se nesla v příjemném duchu

Malý knižní festival Záložka uspořádaný Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích má za sebou úspěš…