Praha 8: I letos je otevřeno největší kryté pískoviště v Praze

08.11.2023 19:06 | Tisková zpráva

Adventní a vánoční čas už ťuká na dveře a vzpomínky na letní hrátky u vody a na pláži pomalu přikrývá padající listí. Ale nemusí tomu tak být. I nyní je totiž vhodná doba vyrazit na pláž! V Praze 8 je totiž největší kryté pískoviště v hlavním městě, které bylo otevřeno v Beachklubu Ládví.

Praha 8: I letos je otevřeno největší kryté pískoviště v Praze
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Největší areál pro plážové sporty v Česku, Beachklub Ládví (Chabařovická 4, Praha 8), ve spolupráci s městskou částí Praha 8 a Osmičkou pro rodinu umožňuje v určité dny a hodiny bezplatný vstup do kryté haly, kam je možné vyrazit i za nepříznivého zimního počasí.

Anketa

Souhlasíte s tím, že koalice SPOLU jde společně i do eurovoleb?

3%
17%
hlasovalo: 38532 lidí

Pískoviště mohou využívat rodiče s dětmi, školy, školky, ale i jiní zájemci, a to každé úterý a čtvrtek od 9:30 do 11:30 až do konce března roku 2024. A to zcela zdarma.

V Praze 8 je to už tradiční akce, která se koná od roku 2010, takže se těší velkému zájmu. Rodiče si tady mohou vyzkoušet všemožné aktivity, převážně ty sportovní. Kryté pískoviště má bezesporu mnoho výhod, k nimž patří například ochrana proti nežádoucím návštěvníkům, ať zvířecím nebo lidským, takže malí i velcí sportovci mohou po ploše chodit bezpečně naboso.

Pro děti jsou připraveny sportovní aktivity, ať už prolézací tunely, překážkové dráhy či míčové sporty. Je třeba však mít na paměti, že hala v těchto časech nebude vytápěna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…