Praha 8: Viditelná přítomnost policistů v problémových lokalitách je klíčová pro bezpečnější ulice

30.10.2023 20:06 | Tisková zpráva

Minulý týden proběhla na vybraných místech městské části Prahy 8 preventivní bezpečnostní akce, kterou iniciovali starosta Prahy 8 Ondřej Gros (ODS) s místostarostou pro bezpečnost a krizové řízení Jiřím Vítkem (Patrioti) a předsedou komise pro bezpečnost Liborem Paulusem (ODS).

Praha 8: Viditelná přítomnost policistů v problémových lokalitách je klíčová pro bezpečnější ulice
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Účastnili se jí kriminalisté SKPV Obvodního ředitelství policie Praha III.  Akce se starosta Gros a předseda komise Paulus sami účastnili. 

Anketa

Kdo ve vás vzbuzuje větší úctu?

64%
10%
hlasovalo: 17096 lidí

„Rád bych poděkoval policistům z obvodního ředitelství, že vyšli vstříc prosbě vedení radnice MČ Praha 8 a spolupracují s námi, abychom učinili ulice osmičky o něco bezpečnějšími,“ komentoval akci starosta Gros.

Během bezpečnostní akce policisté opakovaně kontrolovali provozovny a okolí stanic metra Ládví, Palmovka a Florenc, prostory v okolí OC Krakov a vytipované ubytovny. Od odpoledních až do nočních hodin zkontrolovali celkem 105 osob a 49 vozidel. Během akce se jim podařilo zadržet 7 osob v celostátním pátrání, 2 pachatele trestné činnosti (krádež a maření výkonu úředního rozhodnutí) a zajistit 1 pachatele za držení omamných a psychotropních látek.

(Pozn.: Bezpečnostní akce proběhla na území celého obvodu OŘ Praha III. Výše uvedená bilance se týká pouze území městské části Praha 8).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…