Praha 8 představuje návrh sportovní haly Jána Mahora

09.08.2022 15:55 | Tisková zpráva

Městská část Praha 8 jménem místostarosty Jiřího Vítka zve obyvatele Prahy 8 na prezentaci architektonické studie plánované sportovní haly na sídlišti Ďáblice. Prezentaci povede autor návrhu Ing. arch. Tomáš Podrázský a účastnit se budou rovněž zástupci sportovních klubů.

Praha 8 představuje návrh sportovní haly Jána Mahora
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Setkání s prezentací návrhu sportovní haly proběhne 29. 8. 2022 od 17:30 hod ve venkovním prostoru před bývalou nádražní budovou Praha–Libeň na Palmovce. 

Anketa

Mají Babišovi odpůrci právo narušovat pokřiky či silnější formou jeho mítinky?

6%
91%
hlasovalo: 37563 lidí

Během setkání bude představen návrh sportovní haly Jána Mahora, která má být umístěna ve školním areálu ZŠ Burešova na sídlišti Ďáblice. „Novou halu budou v rámci výuky využívat žáci základní školy, dále jednotlivé sportovní kluby a též ji bude moci využít i široká veřejnost,“ říká místostarosta Jiří Vítek (Patrioti).

Větší část haly tvoří víceúčelová hala pro míčové sporty s tribunami pro potřeby výuky základní školy a tréninku házenkářského klubu Sokol Kobylisy II. Nárazově je možnost halu využít pro víkendové turnaje s diváky. Návrh haly splňuje požadavky na házenou, volejbal, florbal, basketbal a futsal. Menší část haly je navržena pro tři badmintonové kurty využitelné pro profesionální tréninky i veřejnost. Součástí haly je menší víceúčelový sál/klubovna, šatny s hygienickým zázemím a prostory pro skladování vybavení apod.

Kompletní studii návrhu sportovní haly ZDE.

Umožňujeme veřejnosti vyjádřit se k předloženému návrhu sportovní haly, podněty je možné zaslat i elektronicky na oddělení plánování a rozvoje ÚMČ Praha 8 na email: michaela.vernerova@praha8.cz do 12. 9. 2022 včetně. Podněty budeme též shromažďovat během veřejného setkání 29. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …