Praha: Do výběrového řízení na post ředitele ROPIDu se přihlásilo 20 uchazečů

29.04.2015 17:25

V úterý 28. dubna 2015 se uskutečnilo první jednání výběrové komise pro výběr ředitele/ředitelky příspěvkové organizace hl. m. Prahy ROPID. Bylo otevřeno všech 20 obálek s přihláškami uchazečů, které byly doručeny ve stanoveném termínu, tj. do 24. dubna 2015.

Praha: Do výběrového řízení na post ředitele ROPIDu se přihlásilo 20 uchazečů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Komise posoudila splnění formálních náležitostí a podmínek výběrového řízení jednotlivými uchazeči. Bylo rozhodnuto o vyřazení osmi kandidátů vzhledem k tomu, že se zúčastnili již předchozího výběrového řízení a nesplnili očekávání komise na výkon funkce ředitele ROPIDu. Ze zbývajících dvanácti uchazečů budou vybráni k ústnímu pohovoru ti kandidáti, na kterých se shodnou členové komise po podrobném posouzení jejich životopisů a předložených koncepcí.

„Pevně věřím, že tentokrát mezi uchazeči budou kandidáti, kteří komisi představí skutečně komplexní vizi fungování ROPIDu. Je nutno si uvědomit, že výstupy této organizace mají významný vliv na fungování pražské dopravy a tím i kvalitu cestování Pražanů a návštěvníků hlavního města. Mým cílem je mít v Praze špičkovou veřejnou dopravu, proto je nezbytné klást na budoucího ředitele ROPIDu vysoké požadavky," řekl náměstek primátorky a radní pro dopravu Petr Dolínek (ČSSD), který je předsedou komise.

Další jednání komise se bude konat 11. května 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…