Praha: Hlavní město investuje do rekonstrukce tří škol přes 33 milionů

08.05.2012 12:37

Rada hlavního města rozhodla na pátečním zasedání o výběru nabídek na rekonstrukci tří škol, kterých je město zřizovatelem. Celkem Praha do oprav a úprav těchto objektů investuje přes 33 milionů korun.

Praha: Hlavní město investuje do rekonstrukce tří škol přes 33 milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

Za téměř 19,5 milionu korun bude rekonstruován stávající objekt Mateřské školy speciální Štíbrova v Praze 8 a zároveň budou provedeny stavební a řemeslnické práce při výstavbě nového objektu této mateřské školy. Nejnižší cenu stavebních prací nabídla firma PROMINECON CZ, a.s., kterou také rada vybrala pro realizaci této zakázky.

„Děti dětského domova Národních hrdinů v Praze 9 se zase dočkají nových oken.  Na jejich rekonstrukci rada vyčlenila pět a půl milionu korun. Práci dostane na starost společnost Vltavín, s.r.o.,“ uvedla radní pro oblast školství Helena Chudomelová (TOP 09).

Rekonstrukce elektroinstalace, části sanitárních rozvodů, rozvodů ústředního topení a části kanalizace bude realizována v části areálu Středního odborného učiliště služeb Novovysočanská v Praze 9. Zakázku za více než osm milionů provede firma B&J Holding, a.s.

Investice budou zajištěny z rozpočtu hlavního města Prahy a budou provedeny v průběhu tohoto roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…