Praha: Ptejte se na změny MHD i na Facebooku

24.08.2012 7:30

Od 1. září bude v Praze zaveden nový systém páteřních tramvajových linek a metrobusů. V souvislosti s tím se změní velká část jízdních řádů a vedení řady linek.

Praha: Ptejte se na změny MHD i na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

Od dnešního rána je v provozu speciální Facebooková stránka pod heslem Vždyť to jede jinam! Návštěvníci na ní postupně najdou všechny důležité informace o novém systému metropolitních linek, ale především budou mít možnost ptát se na připravované změny a diskutovat o nich.

Přímá adresa stránky je http://www.facebook.com/VzdytToJedeJinam, nebo se na ni kdykoliv dostanete, když zadáte její název do vyhledávání na Facebooku.

Všechny potřebné informace o změnách a o nové síti metropolitních linek jsou pro veřejnost k dispozici jak na webu pražského dopravního podniku (www.dpp.cz), tak na internetových stránkách organizace ROPID (www.ropid.cz).

Bližší informace o změnách poskytují také operátoři informační linky dopravního podniku na čísle 296 19 18 17. Ta je zatím v provozu standardně od 7 do 21 hodin, ale jak se budou změny blížit, její provozní doba se ráno i večer prodlouží.

Kompletní jízdní řády tramvají, metra a autobusů od 1. září budou na internetu k dispozici v úterý 21. srpna, kdy zároveň začne fungovat vyhledávání spojení po prvním září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…