Praha: Slivenecká ulice bude mít novou kanalizaci

02.09.2018 8:35

Hlubočepy se již brzy dočkají nové kanalizace. Ta bude vybudována v ulici Slivenecká mezi železničním přejezdem a ulicí Kosořská. Celkově vyjde 336 metrů kanalizace na přibližně 7,5 milionů korun bez DPH. Práce provede společnost Ekologické a inženýrské stavby, spol. s r. o., jejíž nabídku včera schválila Rada hl. m. Prahy.

Praha: Slivenecká ulice bude mít novou kanalizaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

„Přestože je celá ulice zastavěná domy, kanalizace tu dlouhé roky chyběla. Kromě splaškové kanalizace v délce 300 metrů se obyvatelé dočkají také dešťové kanalizace a veřejných přípojek,“ doplnila radní Jana Plamínková.

Cena této stavby je 7 549 000 korun bez DPH a společnost by ji měla dokončit do jednoho roku od převzetí stavby. Práce by tak měly být hotové na konci příštího léta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…