Praha: Ve středu hlavní město slavnostně otevře nové Centrum interaktivní výuky

26.05.2020 21:22

Již zítra, 27. května 2020, hlavní město netradičně otevře nově vybudované Centrum interaktivní výuky (CIV).

Praha: Ve středu hlavní město slavnostně otevře nové Centrum interaktivní výuky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Událost se uskuteční virtuálně od 10:00 hodin na webovém linku zde. Slavnostní otevření se koná v rámci dokončení projektu Implementace krajského akčního plánu Praha (KAP), na kterém se společně podílí hlavní město Praha a Hospodářská komora hl. m. Prahy.

Nově vybudované Centrum interaktivní výuky se skládá ze čtyř speciálních moderních učeben a přinese pražským školám 15 míst určených k společnému setkávání, možnosti vyzkoušení si nových technologií a sdílení dobrých příkladů při zavádění nových prvků do výuky.

V rámci slavnostního virtuálního otevření prvního centra divákům jednotliví hosté představí různé typy tříd a jejich možnosti, které pražským pedagogům nabídnou. Hosty ve studiu budou Roman Pommer, viceprezident Hospodářské komory ČR; Ivan Pilný, pražský zastupitel a člen Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP; Martina Malotová, ředitelka školy pro zrakově postižené a Filip Kuchař, vedoucí oddělení koncepce a projektů odboru školství, mládeže a tělovýchovy Magistrátu hl. m. Prahy.

V mediální multifunkční učebně, jedné z CIV učeben, pak všechny přivítají Marcela Davídková, ředitelka SŠEMI a VOŠIS, a nově také ředitelka prvního Centra interaktivního vzdělávání a Marcela Mertinová, odborná garantka KAP pro Prahu z Národního pedagogického institutu České republiky.

Virtuální setkání se koná již zítra od 10:00 hodin na webovém linku ZDE. Detaily o projektu naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…