Praha: Ve středu hlavní město slavnostně otevře nové Centrum interaktivní výuky

26.05.2020 21:22

Již zítra, 27. května 2020, hlavní město netradičně otevře nově vybudované Centrum interaktivní výuky (CIV).

Praha: Ve středu hlavní město slavnostně otevře nové Centrum interaktivní výuky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Událost se uskuteční virtuálně od 10:00 hodin na webovém linku zde. Slavnostní otevření se koná v rámci dokončení projektu Implementace krajského akčního plánu Praha (KAP), na kterém se společně podílí hlavní město Praha a Hospodářská komora hl. m. Prahy.

Nově vybudované Centrum interaktivní výuky se skládá ze čtyř speciálních moderních učeben a přinese pražským školám 15 míst určených k společnému setkávání, možnosti vyzkoušení si nových technologií a sdílení dobrých příkladů při zavádění nových prvků do výuky.

V rámci slavnostního virtuálního otevření prvního centra divákům jednotliví hosté představí různé typy tříd a jejich možnosti, které pražským pedagogům nabídnou. Hosty ve studiu budou Roman Pommer, viceprezident Hospodářské komory ČR; Ivan Pilný, pražský zastupitel a člen Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP; Martina Malotová, ředitelka školy pro zrakově postižené a Filip Kuchař, vedoucí oddělení koncepce a projektů odboru školství, mládeže a tělovýchovy Magistrátu hl. m. Prahy.

V mediální multifunkční učebně, jedné z CIV učeben, pak všechny přivítají Marcela Davídková, ředitelka SŠEMI a VOŠIS, a nově také ředitelka prvního Centra interaktivního vzdělávání a Marcela Mertinová, odborná garantka KAP pro Prahu z Národního pedagogického institutu České republiky.

Virtuální setkání se koná již zítra od 10:00 hodin na webovém linku ZDE. Detaily o projektu naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.