Praha: Werichova vila znovu ožívá

08.05.2021 16:58

Po delší době se vám ozýváme z vily a neseme radostné zprávy. Dnešní den je symbolem vítězství i pro nás, Werichova vila totiž opět otevírá své dveře veřejnosti a nemůžeme se dočkat, až se do ní díky Vám vrátí známé a milé rušno.

Praha: Werichova vila znovu ožívá
Foto: Facebook Werichovy vily
Popisek: Werichova vila

I když to navenek vypadá, že se program omezil na online přenosy, ve skutečnosti nezahálíme, plánujeme a plníme letní kalendář zajímavými událostmi. Pokud to bude možné, mohla by ještě tento měsíc naše zahrada ožít slam poetry, v průběhu léta nás čeká několik divadelních premiér i osvědčených her, budeme hostit cyklus vážné hudby, stand-up i festivaly, zaswingujeme si a pokřtíme knihu. Vše samozřejmě záleží na vývoji vládních nařízení. Když budete sledovat náš web a Facebook, nic vám neuteče. Do té doby se můžeme potkat u online rozhovorů z Obýváku u Wericha nebo si poslechnout zaoceánské zprávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…