Praha ocenila nejlepší žáky středních gastronomických škol

16.05.2016 20:24 | Zprávy

Radní hl. m. Prahy Irena Ropková spolu s předsedou výboru ZHMP pro výchovu a vzdělávání Patrikem Nacherem předala ocenění vítězům čtvrtého ročníku středoškolské odborné soutěže Sollertia v oborech kuchař a cukrář.

Praha ocenila nejlepší žáky středních gastronomických škol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Magistrát hl. m. Prahy ve spolupráci s odbornými středními školami pořádá každoročně soutěž Sollertia, ve kterých se utkávají žáci s profesionály z oboru. Vítězové, kteří dosáhnou alespoň 66 % hodnocení vyzyvatele, získají čestný titul SOLLERS (z lat. zručný) a stříbrnou medailí ze 42 gramů ryzího stříbra. V pondělí byli těmito medailemi oceněni učni z oborů kuchař a cukrář.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

EU

Napsal jste to přesně, že se EU snaží být v ochraně životního prostředí lepší než zbytek světa. Já se ale ptám, k čemu to je? Hlavně když jak taky sám tvrdíte, je to na úkor nás všech, kdy na tu její politiku tvrdě doplácíme?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary:  Dny evropského dědictví představí unikátní dokument

22:09 Karlovy Vary: Dny evropského dědictví představí unikátní dokument

Dny evropského dědictví představí unikátní dokument o životě doktora Davida Bechera.