Praha podpoří již osmnáctý ročník taneční soutěže Prague Open Dance Festival

04.08.2021 19:07

Rada hl. m. Prahy v pondělí schválila žádost o individuální účelovou neinvestiční dotaci na sportovně kulturní akci Mistrovství Evropy - Prague Open Dance Festival 2021. Konkrétně se jedná o částku 200 tisíc korun, která bude hrazena z rozpočtu hlavního města Prahy.

Praha podpoří již osmnáctý ročník taneční soutěže Prague Open Dance Festival
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

„Jedná se o největší mezinárodní soutěž tanečního sportu v České republice ve standardních a latinskoamerických tancích. Prague Open Dance Festival každoročně přiláká fanoušky tance a umění všech věkových kategorií. Tímto rozsahem a charakterem se celá akce řadí mezi světové unikáty,” říká radní pro oblast sportu Vít Šimral.

Akce se koná letos 10. až 12. září a součástí programu bude i hostování prestižního evropského šampionátu tanečního sportu. Kolik diváků nakonec bude moci přijít osobně, bude záviset na aktuálně platných protiepidemických opatřeních.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…