Pražský magistrát srdečně zve na Velikonoční jarmark do Škodova paláce

11.03.2016 19:30

Velikonoční jarmark s prezentacemi výrobků chráněných dílen, terapeutických skupin i ukázkami prací studentů pražských odborných škol se uskuteční ve středu 16. března od 9.00 do 17.00 ve vestibulu Škodova paláce. Všichni jsou srdečně zváni.

Pražský magistrát srdečně zve na Velikonoční jarmark do Škodova paláce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Návštěvníci jarmarku se mohou těšit na pestrou nabídku různých dekoračních předmětů, ale také potravin, svíček, mýdel, hraček a podobně. A protože se jedná o Velikonoční jarmark, chybět samozřejmě nebudou i výrobky s touto tématikou. Své práce předvedou i studenti tří pražských odborných škol, konkrétně Středisko praktického vyučování - zlatníci, Střední škola umělecká a řemeslná a Střední zahradnická škola.

Návštěva jarmarku a zakoupení předváděných výrobků je pěknou příležitostí podpořit jak mladé adepty řemesel, tak i klienty a zaměstnance chráněných dílen i terapeutických skupin.

„„Kdo jiný než státní správa a samospráva mají jít příkladem. Počínaje zaměstnáváním lidí se zdravotním postižením a konče pořádáním smysluplných akcí, na kterých se prezentují aktivity, šikovnost těchto lidí. Jsem rád, že po vánočním jarmarku tu máme hned další akci,“ uvedl pražský zastupitel a předseda Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP Patrik Nacher. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…