Přelouč: Zapojte se do programu doplnění dřevin městské zeleně

17.02.2019 15:55

Cílem Programu doplnění dřevin městské zeleně je zvýšení počtu dřevin a zlepšení jejich zdravotního stavu ve městě Přelouči a blízkém okolí.

Přelouč: Zapojte se do programu doplnění dřevin městské zeleně
Foto: mestoprelouc.cz
Popisek: Přelouč

Napadá vás, kde v Přelouči či v jejím nejbližším okolí vysadit strom či keř? Nyní máte jedinečnou příležitost se s námi podělit o svůj nápad.

Jste obyvatelé Přelouče či jejího blízkého okolí? Nebo zde pracujete? Záleží vám na zlepšení stavu a počtu dřevin, rádi byste při tom využili vlastní nápady? Pak máme společný cíl a k jeho naplnění se vzájemně potřebujeme.

Cílem Programu doplnění dřevin městské zeleně je zvýšení počtu dřevin a zlepšení jejich zdravotního stavu ve městě Přelouči a blízkém okolí.

Záleží nám na vašich názorech a jsme připraveni společně přispět k realizaci Vašich nápadů, jejichž cílem je zlepšení životního prostředí a kvality života v našem městě. I vy se můžete podílet na tom, jak zeleň v Přelouči bude vypadat.

Konkrétní podněty je možné zasílat na e-mail: jan.feranec@mestoprelouc.cz, příp. sdělit podnět ústní formou na Městském úřadu Přelouč, odboru životního prostředí, 4. patro.  Veškeré nashromážděné podněty a návrhy budou následně evidovány a zpracovány.

Předem za Vámi zaslané podněty děkuje odbor životního prostředí Přelouč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…