Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

16.04.2024 10:28 | Tisková zpráva

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdávali svou tvorbou hold přerovskému parku Michalov, který právě slaví své 120. narozeniny. A z dvanácti nazdobených zastávek se nejvíce líbila ta s růžovými kvítky rozkvetlé magnolie, kterou v blízkosti své školy zkrášlili žáci ze Základní školy J. A. Komenského v Předmostí. Hlasující školákům přidělili 219 bodů a vítězný tým dostane od města dva tisíce korun na útratu do cukrárny.

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Druhé místo obsadila se 186 body zastávka na Šířavě, kterou nachystali studenti Gymnázia Jana Blahoslava a Střední pedagogické školy. Zastávka připomíná výročí Michalova narozeninovým dortem, balonky a gratulanty různého věku. Motivem třetí nejhezčí zastávky byl altánek a magnolie, které jsou oblíbeným stromem přerovského parku – o její výzdobu se postarali žáci ze ZŠ Boženy Němcové a byli za své umění ohodnoceni 168 body. Čtvrtá příčka patřila zastávce v Kozlovské ulici, na které tým z organizace Spolusetkávání Přerov znázornil fontánu i s jejími zvířecími obyvateli – želvičkami. A pátou cenu získala zastávka před kinem Hvězda, kde si studenti Gymnázia Jakuba Škody za svůj motiv vybrali vílu a kvetoucí zeleň městského parku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…