Přerov: Oprava zcela uzavře železniční přejezd u Dluhonic

02.12.2018 12:43

Železniční přejezd mezi Přerovem a jeho místní částí Dluhonice čeká v příštím týdnu oprava, proto bude od úterý 4. prosince do čtvrtku 6. prosince uzavřen - a to pro veškerou dopravu.

Přerov: Oprava zcela uzavře železniční přejezd u Dluhonic
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Uzavírka se dotkne také linek městské autobusové dopravy 105 a 115, které jezdí do Dluhonic kolem chemičky. Příměstské dopravy, která jezdí jinou trasou, se toto omezení netýká – ta bude do místní části zajíždět v běžném režimu.

„Autobusům zajišťujícím provoz linek městské autobusové dopravy bude 4. prosince umožněn průjezd jen do půl osmé ráno, pak se komunikace uzavře. Po dobu úplné uzavírky budou linky 105 a 115 končit na provizorní zastávce umístěné na točně u firmy Kemifloc - před železničním přejezdem ve směru do Dluhonic,“ informovala Margita Považanová z přerovského magistrátu.

Zrušeny tedy budou po oba dny dvě zastávky - Přerov, Dluhonice, náves a Přerov, Dluhonice, konečná. Chodcům bude přes tento přejezd umožněn bezpečný průchod – byť se tato trasa promění ve staveniště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…