Přerov: Rozloučení s rokem 2022 se silvestrovskými plavci

29.12.2022 10:44 | Tisková zpráva

Silvestrovské odpoledne mohou Přerované strávit v ulicích města. Od dvou hodin se budou pod sokolovnou do studené vody řeky Bečvy nořit otužilci v recesistických koupacích úborech. Po skončení plavecké show mohou příznivci zimního plavání přejít na náměstí, kde od 15 hodin na podiu vystoupí Freďáci.

Přerov: Rozloučení s rokem 2022 se silvestrovskými plavci
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Na Nový rok úderem šesté hodiny večerní se nad řekou rozzáří tradiční ohňostroj. Sestaven bude jako vzpomínka na přerovské muzikanty – oba Pavly Nováky a Jaroslava Wykrenta.

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45030 lidí

„Ohňostroj bude rozdělen do sedmi částí – sedmi písniček. Trvat bude jedenáct minut. Lidé se mohou těšit na popovou muziku i tu rockovou v podání Pirilla. Společně zavzpomínáme na krásné chvilky, které nám tito hudebníci přinášeli textem, zpěvem a hudbou,“ vzkazuje Přerovanům tvůrce ohňostroje a jmenovec obou zesnulých přerovských zpěváků Pavel Novák.

Jak prozradil, světelnou show, která je tradičně nejlépe viditelná z břehů řeky Bečvy v blízkosti hradeb, připravoval dva měsíce. A kdo by chtěl sváteční den zakončit koncertem pod zimní oblohou, může.

„V půl sedmé večer na náměstí zahraje své hity legendární přerovská kapela Synkopa. To bude symbolická tečka za více než měsíc trvajícím programem, v rámci kterého na jevišti před radnicí vystoupilo přes sedm desítek kapel, hudebních a tanečních souborů a dětských skupin z přerovských škol a školek,“ řekl ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …