Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

19.04.2024 10:28 | Tisková zpráva

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přinést Sportovní den seniorů, který pořádá město Přerov pro ženy a muže ve věkové kategorii šedesát plus. Klání se uskuteční v úterý 14. května od 10 hodin na hřišti u Základní školy Za Mlýnem, je ale nutné se na akci předem přihlásit.

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Senioři budou soutěžit v pětičlenných smíšených družstvech, přičemž v každém družstvu budou minimálně dvě ženy. „Utkají se v devíti disciplínách – čeká je střelba na branku, štafetová jízda na koloběžce, hod kroužků na kužel, běh s míčkem na tenisové raketě, hod šipkami do terče, hod na koš, pétanque, hod pytlíkem na cíl a střelba z laserové pistole na terč. Když bude nepříznivé počasí, disciplíny tomu přizpůsobíme,“ předeslal náměstek přerovského primátora Vladimír Lichnovský.  Ten také připomněl, že první tři vítězné týmy budou mít možnost reprezentovat Přerov na Krajských sportovních hrách, které se budou konat 29. května v Olomouci.

Zájemci o účast se mohou hlásit buď jednotlivě nebo v rámci celého týmu – a to od 18. do 30. dubna. „Zapsat se mohou osobně na adrese Smetanova 7, kancelář číslo 105, telefonicky na telefonu 724 149 348 nebo e-mailem na adrese iva.pospisilova@prerov.eu,“ podotkla vedoucí odboru sociálních věcí a školství Romana Pospíšilová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…