Příbram: Druhá vlna pomoci z transparentního účtu je spuštěna

04.11.2020 10:32

Veřejná sbírka vyhlášená městem Příbram na začátku dubna letošního roku je stále v běhu. O prostředky z této sbírky mohou žádat rodiče samoživitelé, kteří se v souvislosti s koronavirovou epidemií dostali do tíživé životní situace.

Příbram: Druhá vlna pomoci z transparentního účtu je spuštěna
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V současné době je na transparentním účtu částka přesahující 80 tisíc korun. Rodiče samoživitelé, kterým nebyla přiznána státní podpora a kteří se v souvislosti s koronavirem dostali do finančních problémů, mohou nyní žádat o podporu z tohoto účtu.

„Podruhé v letošním roce vypisujeme výzvu pro rodiče samoživitele, kteří mohou požádat o podporu z transparentního účtu. Oproti prvnímu kolu navyšujeme možnou částku příspěvku na 4 tisíce korun,“ uvedl starosta města Jan Konvalinka.

Formulář žádosti je k dispozici na webových stránkách města, případně je možné kontaktovat Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.

Transparentní účet veřejné sbírky, na který je možné stále přispívat, je veden u České spořitelny: 90018-521689309/0800.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…