Příbram: Junior klub se připravuje na další život

18.01.2020 9:49

Rekonstrukce Junior klubu se dokončuje a v letošní letní sezoně si budeme moci užívat nového klubového prostředí.

Příbram: Junior klub se připravuje na další život
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Junior klub je umístěn stranou od obydlených částí města, přesto jde o dobře dostupné zařízení. Jeho rekonstrukce se protáhla, nicméně nyní vše směřuje ke zdárnému dokončení prací. V létě se tak v Příbrami dočkáme nového klubového prostředí, které bude moci být využíváno k řadě akcí pro všechny věkové skupiny.

„Jsme si vědomi, že rekonstrukce Junior klubu je stavbou, při které vznikla řada problémů. V současné době jsou dokončovány všechny práce v interiérech a s ohledem na klimatické podmínky také práce venkovní. V souvislosti s problémy zapříčiněnými firmou SPO, která zakázku vysoutěžila a nedokončila, jsme byli nuceni přistoupit k výběru firmy, která projekt dokončí, “ uvedl starosta města Jan Konvalinka s tím, že na původního zhotovitele město podalo žalobu na náhradu škody způsobené vadně provedenými pracemi.

Nyní se tedy dokončují stavební práce, po zařízení interiérů a odladění případných nedokonalostí bude tento bezbariérový objekt uveden do provozu. O chod zařízení se budou starat Sportovní zařízení města (SZM) ve spolupráci s Městským kulturním centrem (MKC).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…