Příbram: Předběžné tržní konzultace

11.06.2020 11:36

S ohledem na opakující se charakter stavebních prací na výstavbu, opravy a údržbu pozemních komunikací přistupuje město Příbram k zavedení Dynamického nákupního systému. V této souvislosti se budou v příštím týdnu konat předběžné tržní konzultace.

Příbram: Předběžné tržní konzultace
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Dynamický nákupní systém (DNS) je moderní, plně elektronický způsob zadávání veřejných zakázek, který zadavateli umožňuje operativně pořizovat běžné, obecně dostupné zboží, služby, popř. stavební práce. Jedná se o otevřenou formu řízení, ke kterému se mohou průběžně přidávat další účastníci.

Město Příbram jako veřejný zadavatel nyní přistupuje k zavedení DNS na zajištění stavebních prací spočívajících ve výstavbě, opravách a údržbě pozemních komunikací města. „Snažíme se o inovativní a transparentní přístup v zadávání veřejných zakázek. V letošním roce jsme uspořádali setkání Meet the buyer (MTB), při kterém jsme představili plánované investiční akce letošního roku. I nadále činíme kroky v duchu idey odpovědného zadávání. Zavedení Dynamického nákupního systému je dalším dílkem ke zvýšení efektivity zadávání zakázek a zjednodušení administrativních úkonů pro dodavatele,“ uvádí starosta Jan Konvalinka.

Předběžná tržní konzultace s dodavateli k připravovanému Dynamickému nákupnímu systému na výstavbu, opravy a údržbu pozemních komunikací města Příbram se uskuteční ve středu 17. června od 10 hodin v zasedací místnosti zastupitelstva na náměstí T. G. Masaryka.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…