Primátorka Krnáčová jednala o rozvoji obchodní spolupráce s Frankfurtem

31.08.2015 18:30

U příležitosti pětadvacátého výročí podpisu partnerské smlouvy mezi Prahou a Frankfurtem nad Mohanem navštívila hlavní město frankfurtská delegace v čele s primátorem Peterem Feldmannem. Cílem návštěvy bylo prohloubení vztahů mezi oběma městy a rozvoj akademické i obchodní spolupráce.

Primátorka Krnáčová jednala o rozvoji obchodní spolupráce s Frankfurtem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Delegace přijela na pozvání primátorky Adriany Krnáčové a pobývala v Praze od 25. do 28. srpna 2015. Zástupci Prahy i Frankfurtu chválili dobrou a dlouhotrvající spolupráci a shodli se na ochotě v této spolupráci pokračovat a prohlubovat ji. „Vztah našich měst stojí na pevných a dlouho budovaných základech, která jsou ideálním odrazovým můstkem k dalšímu akademickému rozvoji a obchodní spolupráci,“ komentovala setkání primátorka Adriana Krnáčová.

Primátorka Krnáčová slavnostně přijala delegaci v prostorách Staroměstské radnice ve středu 26. 8. 2015. Delegace se dále zúčastnila setkání se zástupci Karlovy univerzity a ČVUT.

Ve čtvrtek proběhl za účasti primátorky Business Networking se zástupci pražských firem, jehož cílem bylo představit význačná odvětví průmyslu a obchodu.

„Klíčem k takto dobře fungujícímu partnerství je ochota naslouchat si, učit se od sebe navzájem a hledat společná řešení,“ dodala primátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…