Pro písecký parkovací dům se hledá investor

05.08.2015 11:49

Investoři mohou podávat své nabídky na pozemky naproti České poště v Písku.

Pro písecký parkovací dům se hledá investor
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Kupní cena je minimálně 11 400 000 korun nebo alternativně lze nabídnout i cenově obdobné aktivum. Jako například budovu, pozemek, parkovací místa pro město atd.,“ upřesňuje místostarosta Josef Knot (TOP 09). Další z podmínek je například dokončení všech staveb v rámci komplexního záměru zástavby nejpozději do 7 let od uzavření budoucí kupní smlouvy. Město bude mít také předkupní právo k pozemkům a k rozestavěným stavbám do doby dokončení.

Pro investora bude také závazný počet parkovacích míst. „Žádáme jich nejméně 100, z toho 50 by bylo přístupných ke krátkodobému parkování veřejnosti. Ty by měly být také zahrnuty do projektu Smart City. A to například zřízením nabíjecí stanice pro elektromobily a kola. Město by také mělo mít možnost zřídit navádění na tato parkovací místa,“ pokračuje Josef Knot. 20 parkovacích míst i nadále zůstane ve výpůjčce České poště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

22:05 Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

Také letos se Prostějované a návštěvníci našeho města mohou těšit na bohatou škálu kulturních aktivi…