Procházka (ANO): Při návštěvě úřadu dostanete roušku zdarma

24.10.2020 11:17

Klienti Úřadu městského obvodu Plzeň 3, kteří si svoji roušku zapomněli, si ji mohou při návštěvě vyzvednout zdarma přímo na recepci úřadu. V blízkosti recepce je instalován i dávkovač na desinfekční gel.

Procházka (ANO): Při návštěvě úřadu dostanete roušku zdarma
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Chceme tím především ochránit zdraví a bezpečnost nejenom našich zaměstnanců, kteří vykonávají tzv. činnost ´front office´ nebo těch, kteří se po předchozí domluvě scházejí s klienty, ale také klientů samotných,“ informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. „Kromě toho jsme na všech pracovištích úřadu, kde v kanceláři pracuje více lidí, zavedli pracovní režim tak, aby se zaměstnanci střídali a nedocházelo k vzájemnému setkávání. Veškerá jednání na našem úřadě se vedou přes ochranná plexiskla,“ dodává.

Pro veřejnost pak Úřad městského obvodu Plzeň 3 upravil úřední hodiny, a to v pondělí a ve středu od 8 do 11 hodin a od 15 do 17 hodin.

„Chtěli bychom všechny klienty poprosit, aby pokud možno nahradili osobní kontakt písemným, elektronickým či telefonickým kontaktem ve všech případech, kdy je to možné, a veškeré dokumenty adresované zaměstnancům úřadu či vedení obvodu doručovali pouze prostřednictvím elektronické komunikace, popřípadě, když toto nebude možné, prostřednictvím hlavní podatelny v přízemí budovy Úřadu městského obvodu Plzeň 3,“ doplnil Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…