Prostějov: Hejtmanství podpoří vybudování šaten na zimním stadionu

22.10.2020 12:03

Rada města Prostějova doporučuje Zastupitelstvu města Prostějova schválit přijetí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na akci „Zimní stadion Prostějov – šatny pro mládež“ ve výši 2 miliony korun.

Prostějov: Hejtmanství podpoří vybudování šaten na zimním stadionu
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Předmětem veřejné zakázky, o které jsme již informovali, jsou stavební práce na výstavbě šatnového zázemí pro mládež. Jedná se o šatny se sociálním zázemím, vrátnici, ošetřovnu a propojení se stávajícím zimním stadionem dle projektové dokumentace,“ vyjmenoval v hrubých rysech primátor města Prostějova František Jura a doplnil, že Statutární město Prostějov předložilo v květnu 2020 žádost o dotaci z rozpočtu Olomouckého kraje na spolufinancování vybudování šaten.

„Byli jsme úspěšní a obdrželi jsme návrh smlouvy o poskytnutí dotace schválené Zastupitelstvem Olomouckého kraje na výše zmíněné dva miliony korun. O přijetí této dotace a schválení smlouvy o poskytnutí dotace je oprávněno rozhodnout Zastupitelstvo města Prostějova a to na návrh Rady města Prostějova,“ upřesnil primátor František Jura s tím, že na akci již městu byla poskytnuta ministerská dotace ve výši 40 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…