Prostějov: Hejtmanství podpoří vybudování šaten na zimním stadionu

22.10.2020 12:03

Rada města Prostějova doporučuje Zastupitelstvu města Prostějova schválit přijetí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na akci „Zimní stadion Prostějov – šatny pro mládež“ ve výši 2 miliony korun.

Prostějov: Hejtmanství podpoří vybudování šaten na zimním stadionu
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Předmětem veřejné zakázky, o které jsme již informovali, jsou stavební práce na výstavbě šatnového zázemí pro mládež. Jedná se o šatny se sociálním zázemím, vrátnici, ošetřovnu a propojení se stávajícím zimním stadionem dle projektové dokumentace,“ vyjmenoval v hrubých rysech primátor města Prostějova František Jura a doplnil, že Statutární město Prostějov předložilo v květnu 2020 žádost o dotaci z rozpočtu Olomouckého kraje na spolufinancování vybudování šaten.

„Byli jsme úspěšní a obdrželi jsme návrh smlouvy o poskytnutí dotace schválené Zastupitelstvem Olomouckého kraje na výše zmíněné dva miliony korun. O přijetí této dotace a schválení smlouvy o poskytnutí dotace je oprávněno rozhodnout Zastupitelstvo města Prostějova a to na návrh Rady města Prostějova,“ upřesnil primátor František Jura s tím, že na akci již městu byla poskytnuta ministerská dotace ve výši 40 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…