Prostějov: Křest hasičské kroniky okresu

02.02.2020 18:33

Ve čtvrtek 30. ledna 2020 ve 14:00 hodin proběhl v prostorách firmy NAŠI HASIČI v Bedihošti za účasti sponzorů a vzácných hostů slavnostní křest hasičské kroniky, která zachycuje bohatou a rozmanitou činnost dobrovolných hasičů z okresu Prostějov za 15 let svého působení.

Prostějov: Křest hasičské kroniky okresu
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

"Vzpomínky na hasičské soutěže, kulturní i společenské akce sborů a především Okresního sdružení byly sepsány autorem, starostou Janem Brabcem, který po celou tuto dobu Okresní sdružení vedl. V úvodu poděkoval všem přítomným sponzorům a starostům obcí za vzájemnou podporu činnosti dobrovolných hasičů, ale především za finanční dary, které přispěly ke vzniku této Kroniky. Graficky kroniku zpracoval a bohatě doplnil fotografiemi, výsledky a tabulkami František Vyhlídal z SDH Služín. Kmotrou Kroniky se stala Bronislava Augustinová, starostka obce Želeč, která vždy byla velkou oporou starostovi Janu Brabcovi a dobrovolným hasičům jak v obci, tak v okrese Prostějov. Za Město Prostějov akci podpořil první náměstek primátora Jiří Pospíšil, který vyzdvihl výbornou a dlouhodobou spolupráci s dobrovolnými hasiči, kteří jsou ve většině obcí aktivní a hybnou složkou všeho dění. Ředitel HZS Olomouckého kraje – územního odboru Prostějov Marek Sobek zase v diskusi ocenil kvalitní přípravu členů výjezdových jednotek a dobrou spolupráci s dobrovolnými hasiči i Okresním sdružením," popsala dění akce Marcela Vystrčilová z kanceláře OSH Prostějov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…