Prostějov: Parkování u nemocnice je modernější a rychlejší

28.07.2020 10:11

Díky novému modernímu systému je snadnější a rychlejší odstavení i výjezd auta. Nově lze parkové hradit platební kartou.

Prostějov: Parkování u nemocnice je modernější a rychlejší
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Pro pacienty či jejich doprovod, kteří do prostějovské nemocnice přijíždějí autem, je nyní parkování zase o něco přívětivější. Plocha pro 320 aut prošla změnami systému, které zefektivní placení parkovného.

„Modernizace spočívá ve výměně platebního terminálu a řídícího systému. Platební terminál byl rozšířen o možnost platby kartou,“ vysvětluje Pavel Špunar, hlavní správce společnosti AGEL Středomoravské nemocniční s tím, že první hodinu parkování mají řidiči zdarma, další započatou hodinu pak za 20 korun.

Nemocnice nabízí také bezplatnou alternativu parkování. Řidiči nemusí zajíždět do areálu zdravotnického zařízení, ale mohou nechat svá auta na přilehlých odstavných městských parkovištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…