Prostějov: Plán oprav a údržby bytového a nebytového fondu si vyžádá miliony korun

28.01.2023 21:10 | Tisková zpráva

Radní schválili plán oprav a údržby bytového a nebytového fondu spravovaného společností Domovní správa Prostějov, s.r.o a doporučují zastupitelům rozpočtové opatření ve výši 20 milionů korun schválit.

Prostějov: Plán oprav a údržby bytového a nebytového fondu si vyžádá miliony korun
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Jedná se o provádění oprav a údržby (např. opravy střech, fasád, nátěrů a maleb, oken, opravy plynoinstalace, elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace, opravy výtahů, STA aj.) v objektech v majetku města. Pro letošní rok jsou celkové náklady na opravy a údržbu kalkulovány ve výši přes 29 milionů korun,“ vyjmenoval náměstek primátora pro komunální oblast Jiří Pospíšil.

V souvislosti s tímto předkládají pracovníci Odboru správy a údržby majetku města návrh rozpočtového opatření pro převod části finančních prostředků ve výši 5 milionů korun na úhrady nákladů za provedené opravy a údržbu během letošního I. čtvrtletí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…