Prostějov: Pronájem dřevěných prodejních stánků na vánočních trzích

13.10.2020 15:47

Na náměstí T. G. Masaryka by se měly trhy konat v termínu 27. 11. – 23. 12. 2020.

Prostějov: Pronájem dřevěných prodejních stánků na vánočních trzích
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

"Předběžně se snažíme zjistit zájem Vás, prodejců, o tradiční vánoční jarmark, který je naplánován v termínu od 27.11. do 23.12.2020. Přihlášky ke stánkovému prodeji jsou v současné chvíli ke stažení ZDE, a to do 1. listopadu 2020. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, je však velmi důležité brát v úvahu současnou situaci týkající se plošného šíření koronaviru, a není tudíž v našich silách zaručit, zda se vůbec podaří jarmark uskutečnit. Upozorňujeme, že z těchto důvodů nemůžeme převzít odpovědnost za případné vzniklé škody či Vaše ztráty na prodávaném sortimentu v případě, že bude akci nutné následně zrušit," uvedla náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Pronájem dřevěných prodejních stánků a souhlas s umístěním stánků na trzích na nám. T. G. Masaryka v termínu 27. 11. – 23. 12. 2020.

Přihláška k prodeji je ke stažení níže v článku, případně je možno ji vyzvednout na Odboru školství, kultury a sportu, oddělení DUHA kulturní klub u hradeb, Školní ul. 4. Výběrová komise bude z došlých přihlášek vybírat prodejce pro účast na vánočních trzích.

Kritéria výběru budou následující:

Anketa

Akceptujete nově vyhlášená vládní opatření?

80%
20%
hlasovalo: 24784 lidí

  1. dodání kompletně vyplněné přihlášky ve stanoveném termínu
  2. prodej vánočního sortimentu, ručně vyrobeného zboží
  3. kvalita sortimentu
  4. originalita a pestrost nabízeného sortimentu
  5. celková pestrost sortimentu na nám. T. G. Masaryka
  6. realizovatelnost požadavků prodejce na vlastníka pozemku

Prodejci, vybraní výběrovou komisí, budou následně kontaktováni s organizačními pokyny k prodeji. Přihlášku je třeba vyplnit čitelně a zaslat na adresu:
Statutární město Prostějov, OŠKS, oddělení DUHA, kulturní klub u hradeb, nám T. G. Masaryka 130/14, 796 01 Prostějov nebo na e-mail: posta@prostejove.eu, případně doručit osobně na podatelnu Magistrátu města Prostějova.

V přihlášce uvádějte, zda máte možnost realizace prodeje ve vlastním stánku, s jehož umístěním by souhlasil vlastník pozemku, Statutární město Prostějov. Podmínkou je, že stánek musí být zastřešený, uzavřený, dřevěné konstrukce.

Prodejci nápojů budou mít smluvně danou povinnost prodeje v jednotných papírových kelímcích, které nechá zhotovit město Prostějov. Cena jednoho papírového kelímku činí 0,84 Kč. Podrobnosti k platbě a distribuci budou sděleny vybraným prodejcům.

Termín uzávěrky přihlášek: 1. 11. 2020.
Přihláška ke stánkovému prodeji ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…