Prostějov: Regenerace sídliště Moravská

22.11.2019 11:38

Nejdříve však musí vzniknout projekt. Radní proto na svém posledním jednání odsouhlasili záměr spustit zadávací řízení podlimitní veřejné zakázky na služby „Vypracování projektové dokumentace pro stavbu Regenerace sídliště Moravská, Prostějov“ zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na služby.

Prostějov: Regenerace sídliště Moravská
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Ve dvou předchozích řízeních na tuto zakázku nebyla podána žádná nabídka. Proto bylo i poslední řízení pro tuto část zakázky zrušeno a nyní bude vyhlášeno, za obdobných podmínek, nové. Oslovíme patnáct subjektů – možných dodavatelů,“ uvedl primátor František Jura s tím, že konkrétním předmětem této veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro společné územní rozhodnutí a stavební povolení a dokumentace pro provedení „Regenerace sídliště Moravská, Prostějov“.

„Sídliště čeká vybudování a úpravy pozemních komunikací, parkovacích stání, chodníků, cyklostezek, zpevněných ploch, hřišť pro děti i dospělé, veřejného osvětlení, instalace mobiliáře, revitalizace a osazení zeleně a případné přeložky inženýrských sítí dle zpracovaného investičního záměru,“ nastínil podobu prací náměstek primátora Jiří Rozehnal, který má investiční akce v Prostějově ve své pracovní náplni. Jak uvedl, celková předpokládaná hodnota této veřejné zakázky jsou dva miliony korun (bez DPH).

Doba plnění zakázky:
Předpokládaný termín zahájení projektových prací: 1. 3. 2020
Předpokládaný termín zpracování a předání PD pro DUR a DSP 30. 6. 2020
Předpokládaný termín zpracování a předání PD DPS 30. 9. 2020
Nejzazší požadovaný termín zpracování a předání PD DPS 31. 10. 2020

Shodně s původním zadávacím řízením budou nabídky hodnoceny na základě ekonomické výhodnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…