Prostějov: Už nyní plánujeme zimní provoz mobilního kluziště

07.08.2022 13:33 | Tisková zpráva

Zimní čas je sice ještě dost daleko, nicméně příprava na zabezpečení aktivit v tomto období běží naplno. Opět se plánuje v centru města ledové kluziště.

Prostějov: Už nyní plánujeme zimní provoz mobilního kluziště
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

První pronájem mobilního kluziště se uskutečnil v roce 2015 (v roce 2020 nebylo mobilní kluziště provozováno kvůli proticovidovým opatřením). Ve všech předchozích letech městu mobilní kluziště pronajímala společnost Energo Choceň, s.r.o. a jak ze strany nájemce, tak ze strany pronajímatele, nebyly k provozu kluziště vážnější připomínky - případné nedostatky byly řešeny bezodkladně. Stejně tomu tak bude i letos.

„Pronájem se většinou uzavíral na 59 dnů - provoz začínal první listopadový týden a končil první lednový týden následujícího roku. K dřívějšímu zahájení nepřistupujeme kvůli klimatickým podmínkám a s tím se souvisejícími zvýšenými náklady za elektrickou energii. Kvůli nízkému zájmu návštěvníků po Novém roce neplánujeme ani pozdější ukončení pronájmu,“ uvedl k oblíbenému kluzišti první náměstek primátora Jiří Pospíšil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…