Prostějov: Už nyní plánujeme zimní provoz mobilního kluziště

07.08.2022 13:33 | Tisková zpráva

Zimní čas je sice ještě dost daleko, nicméně příprava na zabezpečení aktivit v tomto období běží naplno. Opět se plánuje v centru města ledové kluziště.

Prostějov: Už nyní plánujeme zimní provoz mobilního kluziště
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

První pronájem mobilního kluziště se uskutečnil v roce 2015 (v roce 2020 nebylo mobilní kluziště provozováno kvůli proticovidovým opatřením). Ve všech předchozích letech městu mobilní kluziště pronajímala společnost Energo Choceň, s.r.o. a jak ze strany nájemce, tak ze strany pronajímatele, nebyly k provozu kluziště vážnější připomínky - případné nedostatky byly řešeny bezodkladně. Stejně tomu tak bude i letos.

„Pronájem se většinou uzavíral na 59 dnů - provoz začínal první listopadový týden a končil první lednový týden následujícího roku. K dřívějšímu zahájení nepřistupujeme kvůli klimatickým podmínkám a s tím se souvisejícími zvýšenými náklady za elektrickou energii. Kvůli nízkému zájmu návštěvníků po Novém roce neplánujeme ani pozdější ukončení pronájmu,“ uvedl k oblíbenému kluzišti první náměstek primátora Jiří Pospíšil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…