Prostějov: Vnitřní atrium školy bude „jak ze škatulky“

14.07.2017 14:31

Žáci ho budou moci využívat jako posezení pro své volnočasové aktivity, bude také dřevěná pergola.

Prostějov: Vnitřní atrium školy bude „jak ze škatulky“
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Nyní je třeba odstranit stávající asfaltobetonové plochy vnitřního atria školy, která je místy propadlá a z důvodu nebezpečí úrazu je zde omezen pohyb žáků. Projektovou dokumentaci máme zpracovanou již od roku 2009, kdy proběhla první etapa. Nová plocha je zde navržena ze zámkové dlažby, doplněna o betonové zídky. Žáci budou moci také využívat dřevěnou pergolu a posezení pro své volnočasové aktivity, nezapomeneme ani na sadové úpravy, které atrium dotvoří do příjemného zeleného koutku školy,“ popsal změny atria v ZŠ Dr. Horáka první náměstek primátorky Zdeněk Fišer.

Na základě výsledku výběrového řízení byla firmou Prostějovská stavební společnost – PROSTAS s.r.o., předložena finanční nabídka na realizaci díla ve výši 2.9 milionu korun (dle rozsahu prací uvedené v projektové dokumentaci).

Rada města Prostějova doporučuje zastupitelům tuto investiční akci s názvem „ZŠ Dr. Horáka – úprava vnitřního atria školy“ schválit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

13:05 Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

Několik desítek zástupců školských zařízení, sociálních služeb a samospráv projednalo nové trendy v …