Roudnice nad Labem: Podlusky mají nové kontejnerové stání

06.10.2018 21:10

V minulých dnech proběhlo osazení polozapuštěných kontejnerových nádob na nové stanoviště pro sběr separovaného odpadu v Židovické ulici.

Roudnice nad Labem: Podlusky mají nové kontejnerové stání
Foto: archív autora
Popisek: Roudnice nad Labem

Předmětem probíhajícího projektu je vytvoření stanoviště polozapuštěných kontejnerů pro separovaný odpad. V tomto případě se jedná o tři nádoby systému Molok na papír (5 m3), sklo (3 m3) a plast (5 m3), při vývozu vyzvihované zvedacím zařízením.

"Dlouhodobě se v Roudnici snažíme o nahrazování mnohdy nevzhledných a zapáchajících kontejnerů jejich alternativou v podobě podzemních nádob. Výchozím požadavkem pro jejich umístění je vždy nalezení lokality, kde nedojde k narušení stávajících inženýrských sítí. Jedná se o moderní a kvalitní řešení, které nám vydrží na mnoho let a věřím, že s ním budeme spokojeni," řekl místostarosta Mgr. Jiří Řezníček.

Základ pro další stanoviště je již připraven. Polozapuštěných kontejnerů se tak dočká i ulice Mlýnská, kde však byly práce, z důvodu archeologického průzkumu, dočasně pozastaveny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…