Rožnov pod Radhoštěm: Krytý bazén má nové šatny, sprchy i další vybavení

06.10.2018 7:34

V plném provozu je od tohoto týdne po rozsáhlé rekonstrukci krytý bazén v Rožnově pod Radhoštěm.

Rožnov pod Radhoštěm: Krytý bazén má nové šatny, sprchy i další vybavení
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Návštěvníci již plně využívají nové šatny, sprchy, osušovny, toalety a parní komory včetně ochlazovacích bazénků. Nová je takérecepce s pokladnou a v rámci nového odbavovacího čipového systému přibyly i turnikety. Investici za necelých 12 milionů korun bez DPH hradila prostřednictvím úvěru přímo městská společnost KRYTÝ BAZÉN ROŽNOV, spol. s r.o.

Za plného provozu prošel v uplynulých měsících velkou rekonstrukcí krytý bazén v Rožnově pod Radhoštěm. „Od tohoto týdne jsme již v plném provozu bez jakéhokoliv omezení a návštěvníci již využívají zcela nové šatny, sprchy, osušovny, toalety a parní komory včetně ochlazovacích bazénku,“ uvedl jednatel společnosti KRYTÝ BAZÉN ROŽNOV, spol. s r.o. Rožnov Stanislav Zlámal. „Nová je také vstupní část, tj. pokladna (recepce). A zřídili jsme i nový odbavovací čipový systém s turnikety,“ doplnil Zlámal. „Krytý bazén je v provozu od roku 1994 a rekonstrukci takového rozsahu jsme ještě nedělali,“ uvedl již dříve jednatel společnosti. „Prostory, které hojně využívá veřejnost, už ale takto výrazný zásah nutně potřebovaly,“ doplnil Zlámal s tím, že investici v hodnotě necelých 12 milionů korun bez DPH hradí ze svého rozpočtu přímo KRYTÝ BAZÉN ROŽNOV, spol. s r.o. prostřednictvím schváleného úvěru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

13:37 Hustopeče: Protidrogová prevence jinak. Do města přijel Revolution train

Od roku 2016 brázdí koleje v Česku, Slovensku a Německu 165 metrů dlouhý obrněný kolos, který ve čtv…