Rožnov pod Radhoštěm: Město zahájí opravy chodníků na ulici Julia Fučíka a Partyzánská

31.05.2019 7:34

V pondělí 3. června zahájí město Rožnov pod Radhoštěm opravy chodníků na ulici Julia Fučíka a Partyzánská. Rekonstrukce za 721 tisíc by měla být hotova nejpozději do konce srpna.

Rožnov pod Radhoštěm: Město zahájí opravy chodníků na ulici Julia Fučíka a Partyzánská
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Dodavatelská firma zahájí v pondělí 3.6. rekonstrukci chodníků v Rožnově pod Radhoštěm. „Na ulici Partyzánská a Julia Fučíka firma pro město Rožnov vymění v délce 180 metrů konstrukční vrstvy chodníků, obrubníky a vyměněna bude také plošná dlažba za dlažbu zámkovou. V rámci opravy budou řešeny také bezbariérové nástupy a úpravy pro zrakově postižené “ uvedl Drahomír Janíček o odboru správy majetku MěÚ Rožnov. „Celkové náklady byly vysoutěženy za 721 tisíc korun s tím, že práce by měly být hotovy nejpozději do konce srpna letošního roku,“ doplnil Drahomír Janíček s tím, že městský úřad prosí chodce i řidiče o trpělivost a zvýšenou pozornost při dopravních omezeních, která vyplynou z plánované rekonstrukce. „V místě stavby bude samozřejmě realizováno přechodné dopravní značení,“ uzavřel Drahomír Janíček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.