Rožnov pod Radhoštěm: Stavebníci využívají aplikaci e-UtilityReport

20.02.2018 19:51

Službu pro stavebníky, která slouží k automatickému vygenerování žádosti o vyjádření k existenci sítí jednotlivých správců ( vodovodu, plynovodu, kanalizace, teplovodu, telefonu, atd.) využívá stále více žadatelů o povolení na stavebním úřadě v Rožnově p.R. Zatímco v roce 2014 bylo prostřednictvím e-UtilityReport podáno 145 žádostí, v roce 2015 384 žádostí a v roce 2016 634 žádostí, v loňském roce už to bylo 856 žádostí.

Rožnov pod Radhoštěm: Stavebníci využívají aplikaci e-UtilityReport
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Od roku 2014 mohou žadatelé o stavební povolení šetřit čas a energii. Město Rožnov v srpnu 2014 zprovoznilo aplikaci e-UtilityReport, která slouží k získání vyjádření vlastníků jednotlivých sítí. „Službu pro žadatele (stavebníky), která slouží k automatickému vygenerování žádosti o vyjádření k existenci sítí jednotlivých správců ( vodovodu, plynovodu, kanalizace, teplovodu, telefonu, atd.). využilo v loňském roce 856  občanů, kteří díky tomu nemuseli žádat správce sítí o vyjádření k existenci jednotlivě,“ uvedla Lenka Vojkůvková, vedoucí odboru výstavby a územního plánování MěÚ s tím, že i v dalších letech město očekává další nárůst využití této aplikace. „Naší snahou je maximální zjednodušení vyřizování povolení pro jednotlivé žadatele,“ uzavřela Lenka Vojkůvková.

Odkaz na službu e-UtilityReport naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…