Slavkov u Brna má novou aplikaci pro chytré telefony

06.02.2017 20:40

Vážení občané, jak jistě víte, přistoupili jsme k modernizaci komunikace mezi radnicí a občany. Již nějaký čas využíváme SMS zprávy, hlasové zprávy a e-maily a v tuto chvíli bychom Vám rádi představili další možnost, jak získat informace z městského úřadu. Naši městskou aplikaci pro chytré telefony.

Slavkov u Brna má novou aplikaci pro chytré telefony
Foto: Hans Štembera
Popisek: Telefony, ilustrační foto

Užitečné funkce aplikace Mobilní rozhlas:

Chytrá nástěnka: Na hlavní stránce aplikace najdete všechny zprávy z úřadu. Aktuality, informace z úřední desky a fotografie z událostí, stejně jako rozcestník do dalších sekcí aplikace. Kromě novinek se také dozvíte, jaké je u nás zrovna počasí, kdo má svátek a najdete tam upozornění na zprávy, které Vám obec bude posílat.

Fotohlášky Zmapujto: Funkce, díky které můžete vyfotit a poslat obci pochvaly i náměty na zlepšení. Stačí přímo v aplikaci vyfotit černou skládku, výmol na silnici, nesvítí lampu, zničenou lavičku nebo například sraženou zvěř, označit místo a odeslat. Obec se již postará o nápravu. Samozřejmě budeme rádi i za pozitivní a pochvalné fotohlášky jako povedenou rekonstrukci, opravený chodník nebo hezkou vánoční výzdobu.

Tísňové linky: V aplikaci můžete jednoduše najít seznam nejdůležitějších tísňových linek a zavolat záchrannou službu, hasiče či policii. Součástí této funkce je také možnost zobrazit Vaši aktuální polohu a mapu okolí pro případ nenadálých událostí a nehod. Díky Tísňovým linkám budete mít pocit bezpečí, ať půjdete kamkoliv.

Info o městě: V této sekci najdete demografické, geografické a historické údaje o obci, stejně jako fotogalerii z městských aktivit, kontakty a otevírací dobu městských úřadů a tipy na nejzajímavější aktivity a výlety v městě a okolí. U každého tipu na výlet navíc najdete jeho polohu, otevírací dobu a případně vstupné. Už si nebudete muset lámat hlavu s tím, kam vyrazit. Více informací ZDE.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…