Soběslav: Diakonie Rolnička má nový mikrobus

10.06.2017 6:29

Soběslavská nezisková organizace Diakonie Rolnička obdržela při slavnostním předání ve středu 7. června mikrobus značky Ford.

Soběslav: Diakonie Rolnička má nový mikrobus
Foto: Město Soběslav
Popisek: Soběslav

Události se spolu s ředitelem, zaměstnanci i klienty Rolničky a starostou města Jindřichem Bláhou zúčastnil také ředitel hypermarketu Globus v Českých Budějovicích Lubomír Jung, za Konto Bariéry Gabriela Švagrová a Indira Bornová a za společnost Ford Petr Svoboda.

Žádost o nový mikrobus si Diakonie Rolnička podala již v minulém roce, ale až nyní byla úspěšná. Obdržet jej mohla díky podpoře Konta Bariéry a hypermarketu Globus, který každou jednu korunu z prodané igelitové tašky věnuje právě Kontu Bariéry a k tomu připojil také výtěžek z charitativní akce v rámci 20. výročí působení společnosti na českém trhu, kdy z prodejní ceny každého produktu, označeného logem „20 let“, odvedl vybranou částku také na dobré účely.  
Díky podpoře rozšířila Rolnička svůj stávající vozový park o jeden nový vůz a dopravní služby (svoz klientů z domova do střediska a zpět) tak svým klientům zajišťuje již čtyřmi mikrobusy. Nový vůz navíc přijel jako na zavolanou. Již nyní má rolnička pět nových uchazečů, kteří budou dojíždět do střediska z Tábora.

„Nový mikrobus nám umožní tuto službu nabídnout více klientům. Již nyní máme pět dalších zájemců o dopravu do střediska. Se třemi mikrobusy by se nám nepodařilo tuto potřebu naplnit. “ říká ředitel Diakonie Rolnička Karel Novák.

Zaměstnanci a klienti Rolničky přivítali hosty v tělocvičně ve středisku v Mrázkově ulici a předvedli jim pěknou bubenickou show, které se hosté v dobré náladě přímo účastnili. Bubnování šlo všem výborně a bylo pěkné jej sledovat i zpovzdálí (nebo přes objektiv fotoaparátu). Fotografie, přibližující atmosféru celé události, si můžete prohlédnout ZDE.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…