Sokolov: Dárečky od školáků potěšily klienty „eldéenek“

26.12.2020 13:57

V rámci dlouhodobé spolupráce mezi Městskou policií Sokolov a Základními školami Křižíkova a Běžecká vytvořily děti z přípravných ročníků symbolické dárečky pro seniory, tentokrát byly určeny pro klienty z léčeben dlouhodobě nemocných.

Sokolov: Dárečky od školáků potěšily klienty „eldéenek“
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Za děti dárečky předala v LDN ve Svatavě a v Dolním Rychnově preventistka Městské policie Sokolov Renáta Černá. „V minulých letech dárečky senioři obdrželi vždy na Večeru pro seniory s Městskou policií Sokolov, který se letos nemohl konat. Jelikož jsme společně chtěli udělat radost seniorům, kteří jsou v současné době velmi izolovaní, rozhodli jsme se společně potěšit klienty léčeben dlouhodobě nemocných,“ uvedla Renáta Černá.

Do Domova klidného stáří ve Svatavě přivezla od dětí z přípravných tříd ozdobné vánoční šištičky, do Domu ošetřovatelské péče v Dolním Rychnově vánoční přáníčka. Personál obou zařízení je seniorům roznesl i s pozdravem od dětí. A protože se za seniory nemohli školáci vydat osobně, alespoň se společně vyfotili a také fotky putovaly za klienty „eldéenek“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.