Sokolov: Dárečky od školáků potěšily klienty „eldéenek“

26.12.2020 13:57

V rámci dlouhodobé spolupráce mezi Městskou policií Sokolov a Základními školami Křižíkova a Běžecká vytvořily děti z přípravných ročníků symbolické dárečky pro seniory, tentokrát byly určeny pro klienty z léčeben dlouhodobě nemocných.

Sokolov: Dárečky od školáků potěšily klienty „eldéenek“
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Za děti dárečky předala v LDN ve Svatavě a v Dolním Rychnově preventistka Městské policie Sokolov Renáta Černá. „V minulých letech dárečky senioři obdrželi vždy na Večeru pro seniory s Městskou policií Sokolov, který se letos nemohl konat. Jelikož jsme společně chtěli udělat radost seniorům, kteří jsou v současné době velmi izolovaní, rozhodli jsme se společně potěšit klienty léčeben dlouhodobě nemocných,“ uvedla Renáta Černá.

Do Domova klidného stáří ve Svatavě přivezla od dětí z přípravných tříd ozdobné vánoční šištičky, do Domu ošetřovatelské péče v Dolním Rychnově vánoční přáníčka. Personál obou zařízení je seniorům roznesl i s pozdravem od dětí. A protože se za seniory nemohli školáci vydat osobně, alespoň se společně vyfotili a také fotky putovaly za klienty „eldéenek“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

7:04 Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

Pardubický magistrát čelí v posledních měsících narůstajícímu tlaku ze strany obyvatel Dukly, kteří …