Sokolov: Dům dětí a mládeže má k dispozici další víceúčelový altán

06.06.2021 12:47

Venkovní inventář Domu dětí a mládeže v Sokolově je už zase o něco bohatší. Tentokrát do něj přibyl zbrusu nový víceúčelový dřevěný altán, který vyrostl v zadní části zahrady. Využití tato stavba najde při různých akcích, posezení nabídne také při nepříznivém počasí.

Sokolov: Dům dětí a mládeže má k dispozici další víceúčelový altán
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Je to už druhá stavba tohoto typu, která vznikla u domu dětí a mládeže. Stavbu nového altánu financovalo město a přišel na zhruba 250 000 korun.

Součástí stavby je i nová zpevněná plocha - podlaha altánu. Stavba nemá konstrukční vazbu na žádný jiný objekt. Jedná se o celodřevěný altán se zavětrovacími ocel. lanky. Všechny klempířské prvky - krytina i okapové žlaby a svody jsou plechové z titanzinku. Založení na betonových patkách je z prostého betonu. Altán je otevřený bez možnosti uzavření. Půdorysně ho tvoří obdélník. Odvod dešťových vod zajišťují okapové žlaby a svody na terén do štěrkového lože směrem ke stávajícímu živému plotu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…