Sokolov: Dům dětí a mládeže má k dispozici další víceúčelový altán

06.06.2021 12:47

Venkovní inventář Domu dětí a mládeže v Sokolově je už zase o něco bohatší. Tentokrát do něj přibyl zbrusu nový víceúčelový dřevěný altán, který vyrostl v zadní části zahrady. Využití tato stavba najde při různých akcích, posezení nabídne také při nepříznivém počasí.

Sokolov: Dům dětí a mládeže má k dispozici další víceúčelový altán
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Je to už druhá stavba tohoto typu, která vznikla u domu dětí a mládeže. Stavbu nového altánu financovalo město a přišel na zhruba 250 000 korun.

Součástí stavby je i nová zpevněná plocha - podlaha altánu. Stavba nemá konstrukční vazbu na žádný jiný objekt. Jedná se o celodřevěný altán se zavětrovacími ocel. lanky. Všechny klempířské prvky - krytina i okapové žlaby a svody jsou plechové z titanzinku. Založení na betonových patkách je z prostého betonu. Altán je otevřený bez možnosti uzavření. Půdorysně ho tvoří obdélník. Odvod dešťových vod zajišťují okapové žlaby a svody na terén do štěrkového lože směrem ke stávajícímu živému plotu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …