Sokolov: Kam po Sokolovsku na veletrhu

12.02.2018 18:16

Městský dům kultury a Sokolovské infocentrum se zúčastní 27. ročníku cestovního veletrhu Holiday World.

Sokolov: Kam po Sokolovsku na veletrhu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Jako součást expozice Živého kraje zde budou společně s dalšími partnery prezentovat turistický portál Kam po Sokolovsku a nadcházející kampaň. Jejími tvářemi se stali ultramaratonec známý z pořadu České televize Parta Maraton Miloš Škorpil s manželkou Danou, která se věnuje nutričnímu poradenství. Na podporu turistického portálu natočili propagační videa a nafotili tématický editorial. První díl "My víme, kam po Sokolovsku" byl již uveden a je ke zhlédnutí ZDE. Uvedení druhého spotu je pak plánované právě na zmíněný cestovní veletrh. Na fotogalerii z natáčení se můžete podívat ZDE.

Pod hlavičkou Kam po Sokolovsku se dále budou prezentovat propagační materiály: Kam po Sokolovsku na kole, Kam po Sokolovsku s dětmi a letáčky s informacemi o letní turistické soutěži pro rodiny s dětmi s názvem Po stopách Permoníčka. Ta bude v sokolovském regionu probíhat od června do září. Sokolov například také představí sportovní akci s názvem Sokolov v teniskách, která proběhne od 17. do 24. června, kdy ji ukončí Sokolovský 1/4 maraton. Dále nebudou chybět drobné dárky jako kapesní kalendáře, propisky, nebo samolepky s motivy kampaně Kam po Sokolovsku.

Veletrh Holiday World 2018 se koná v areálu holešovického Výstaviště v Praze ve dnech 15. až 18. února. Výstava je rozdělena na dva dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek) a víkendové dny budou patřit široké veřejnosti (sobota a neděle). 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…